Cum cumpăr

Cumpararea fara cont

Momentan cumparaturile de pe site-ul nostru se fac fara a va crea un cont. Dupa ce ati terminat de pus produsele in cos, va trebui sa va introduceti datele dvs.

Cosul de cumparaturi

Pentru a cumpara produse prin intermediul cosului de cumparaturi va trebui sa faceti selectiile corespunzatoare pentru fiecare produs in parte, apoi sa folositi butonul „Adauga in cos” . Pentru finalizarea comenzilor trebuie sa accesati cosul dvs., sa completati datele dvs.e si sa trimiteti comanda.
Comenzile cu transport pot fi livrate in limita orelor disponibile in momentul inregistrarii comenzii.

De pe mobil

Produsele disponibile pe acest site pot fi cumpărate si de pe mobil.

Plata produselor

Plata se face exclusiv online cu cardul bancar, fie ca optati pentru optiunea de livrare, fie ca optati pentru a ridica din cakeshop-urile noastre comanda. Platforma prin care se realizeaza plata este mobilpay.ro

Livrarea

Ridicarea personala din cofetarie a produselor comandate online este gratuita,

Acest site este destinat informarii asupra gamei de produse oferite si solicitarii comenzilor online.

Livrarile se realizeaza cu masini speciale de transport frigorific, care sunt autorizate de catre institutiile de control abilitate.

Livrarea costa 10 lei pentru zona A (pana la 10 km fata de punctul nostru de livrare din Oradea, str Meziadului, nr.14); 50 lei pentru zona B (pana la 25 km fata de punctul nostru de livrare din Oradea, str Meziadului, nr.14) si gratuit daca valoarea comenzii dvs depaseste 300 lei. Pentru comenzile cu valoare sub 50 lei, va invitam sa plasati comanda cu ridicare in oricare dintre magazinele Cofetariei SCALA.

Livrarile se realizeaza zilnic, intre orele 10:00 – 17:00, in cadrul intervalului pe care dvs. il selectati la plasarea comenzii. Livratorul Cofetariei SCALA va face o singura incercare de livrare in cadrul intervalului orar selectat. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa indicata sau nu raspundeti la 2 apeluri telefonice si 1 sms, livratorul va lasa comanda la COFETARIA SCALA de pe str. Meziadului, nr.14, Oradea, pe care ulterior va invitam sa o ridicati personal din locatia noastra. Aceasta va fi anuntata printr-un sms. In situatia de mai sus, contravaloarea transportului, daca exista, NU se va rambursa, suma acoperind deplasarea initiala a soferului.

Comanda dvs va fi pastrata in magazinul nostru strict in perioada de valabilitatea a produselor. In situatia in care nu va prezentati pentru a ridica produsele, comanda va fi anulata, iar contravaloarea acesteia NU va putea fi restituita.

In cazul in care ati selectat livrarea intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, veti fi contactat de un operator al Cofetariei SCALA, pentru reprogramarea intr-un alt interval orar, cel mai apropiat, in care exista disponibilitate.

Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea, comanda va fi anulata, iar banii va vor fi returnati integral in cont in termen de 5 zile lucratoare.

In cazul zilelor/perioadelor cu un numar foarte mare de comenzi, precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, COFETARIA SCALA isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri care nu tin de de vointa sau posibilitatile companiei, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere.

Ridicarea personala din cofetarie a produselor comandate online este gratuita, indiferent de suma comenzii. Nu se percepe nicio taxa de procesare in acest caz.

Semnarea in documentele legale ce insotesc comanda reprezinta acceptul dvs. si conformitatea comenzii. Va rugam sa verificati conformitatea comenzii inainte de a semna. Reclamatiile ulterioare nu pot fi luate in considerare.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, produsele alimentare achizitionate NU pot fi returnate sau inlocuite.

Pentru comenzi si alte informatii ne puteti contacta si la nr. de telefon 0747.453.828/0359.459.730 sau prin e-mail la cofetariascalaiosia@gmail.com.

Contact

0359 459 730
0747 453 828

contact@cofetariascalaoradea.ro

Oradea, Meziadului 14

Luni - Duminica 08:00 - 20:00

Comenzile se fac până la ora 16. Orar de livrare: 09 - 17, de luni până sâmbătă. Duminica nu se fac livrări.

Tel: +40 742 158 665
Email: contact@cofetariascala.ro
Adresa: Oradea, Meziadului 14
Orar: Luni - Duminica 08:00 - 22:00