Termeni și condiții

SCALA DANIA SRL comercializeaza online alimente cf. art. 9 pct. 4 din OUG 99/2000.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate si a termenilor si conditiilor de mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de folosire prezentate in aceasta pagina, înainte de a folosi orice materiale, informatii, produse sau servicii prin intermediul www.cofetariascalaoradea.ro. Accesand www.cofetariascalaoradea.ro , va angajati sa acceptati, fara limitare sau calificare, toti acesti termeni si conditii de utilizare. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii va rugam sa parasiti site-ul www.cofetariascalaoradea.ro. Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si / sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite în sau de site, sau a continutului site-ului, în orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate în continuare, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord.

Datele de indentificare ale detinatorului siteului

Detinatorul domeniului cofetariascalaoradea.ro  si al continutului website-ului www.cofetariascalaoradea.ro (in continuare, “site-ul”) este:

SC SCALA DANIA SRL
Sediul social: Str. Meziadului, nr.14, Oradea, Bihor

CUI: RO 33613346
Nr inreg. ONRC: J5/1425/2014
Telefon: 0359 459 730 / 0747 453 828
Email: contact@cofetariascala.ro

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului cofetariascalaoradea.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Companiei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Conform legii drepturilor de autor, daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale va rugam contactati-ne la adresa office@cofetariascalaoradea.ro.

Acest Site, inclusiv fiecare dintre modulele sale, este proprietatea inregistrata a Cofetariei SCALA. Acest site si continutul prezentat in acest site, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea lui SCALA DANIA SRL. Folosirea neautorizata a acestui site si / sau a materialelor continute in acest site poate incalca legea copyrightului, a marcilor comerciale, legile privind proprietatea intelectuala sau alte legi. Dumneavoastra trebuie sa retineti orice note privind copyrightul si marcile comerciale, inclusiv orice alte note privind proprietatea, continute in materiale. Folosirea acestor materiale pe orice alt web site sau în orice alta retea computerizata este interzisa.

Cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea lui SCALA DANIA SRL si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat anterior.

Definitii:

„Cakeshop COFETARIA SCALA”: locul in care sunt vandute produsele COFETARIA SCALA, locatii fixe incluzand si spatii de comercializare de tip insula amplasate in centre comerciale.

„Produse COFETARIA SCALA”: inseamna torturi si prajituri haute couture, tarte, eclere, chouxs, produse de sezon, produse in laboratorul propriu.

Site-ul www.cofetariascalaoradea.ro este proprietatea SCALA DANIA SRL si intreg continutul site-ului este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor.

Prin folosirea/utilizarea site-ului www.cofetariascalaoradea.ro , sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

COFETARIA SCALA isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile, fara nicio notificare, ca atare va rugam sa verificati periodic schimbarile în acesti termeni. Faptul ca veti continua sa folositi site-ul dupa efectuarea modificarilor la acest Acord va însemna ca acceptati aceste modificari.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Produsele din online shop sunt comercializate in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (ex: lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de afisare etc). In aceste cazuri, COFETARIA SCALA va anunta clientul despre problemele aparute in cel mai scurt timp posibil, iar plata efectuata va fi restituita integral in termen de maxim 5 zile lucratoare.

Termenul de valabilitate al produselor alimentare de cofetarie de la COFETARIA SCALA este de 48 ore.

Produsele COFETARIA SCALA sunt preparate respectand toate conditiile igienico – sanitare impuse de lege.

Produsele COFETARIA SCALA pot contine ingrediente sau urme de ingrediente cu efect alergogen: gluten, oua si derivate, lapte si produse derivate, arahide si produse derivate, fructe cu coaja lemnoasa, crereale care contin grau si produse derivate. Datorita procesului de productie, nu putem exclude prezenta alergenilor in niciunul dintre produsele noastre.

Plasarea si acceptarea comenzii

Comenzile se plaseaza exclusiv prin intermediul online-shop. Puteti selecta doua modalitati de intrare in posesie a comenzii, fie prin livrare, fie prin ridicarea acesteia intr-unul din cakeshop-urile COFETARIA SCALA.

Prin plasarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor termeni si conditii.

Modalitati de plata

Plata se face exclusiv online cu cardul bancar, fie ca optati pentru optiunea de livrare, fie ca optati pentru a ridica din cakeshop-urile noastre comanda. Platforma prin care se realizeaza plata este mobilpay.ro

Procesarea comenzii

Timpul minim de procesare al comenzii este de 24 de ore.

Livrarea si receptia produselor

Livrarile se realizeaza cu masini speciale de transport frigorific, care sunt autorizate de catre institutiile de control abilitate.

Livrarea costa 10 lei pentru zona A (pana la 10 km fata de punctul nostru de livrare din Oradea, str Meziadului, nr.14); 50 lei pentru zona B (pana la 25 km fata de punctul nostru de livrare din Oradea, str Meziadului, nr.14) si gratuit daca valoarea comenzii dvs depaseste 300 lei. Pentru comenzile cu valoare sub 50 lei, va invitam sa plasati comanda cu ridicare in oricare dintre cakeshop-urile COFETARIA SCALA.

Livrarile se realizeaza zilnic, intre orele 10:00 – 17:00, in cadrul intervalului pe care dvs. il selectati la plasarea comenzii. Livratorul Cofetariei SCALA va face o singura incercare de livrare in cadrul intervalului orar selectat. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa indicata sau nu raspundeti la 2 apeluri telefonice si 1 sms, livratorul va lasa comanda la COFETARIA SCALA de pe str. Meziadului, nr.14, Oradea, pe care ulterior va invitam sa o ridicati personal din locatia noastra. Aceasta va fi anuntata printr-un sms. In situatia de mai sus, contravaloarea transportului, daca exista, NU se va rambursa, suma acoperind deplasarea initiala a soferului.

Comanda dvs va fi pastrata in magazinul nostru strict in perioada de valabilitatea a produselor. In situatia in care nu va prezentati pentru a ridica produsele, comanda va fi anulata, iar contravaloarea acesteia NU va putea fi restituita.

In cazul in care ati selectat livrarea intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, veti fi contactat de un operator al Cofetariei SCALA, pentru reprogramarea intr-un alt interval orar, cel mai apropiat, in care exista disponibilitate.

Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea, comanda va fi anulata, iar banii va vor fi returnati integral in cont in termen de 5 zile lucratoare.

In cazul zilelor/perioadelor cu un numar foarte mare de comenzi, precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, COFETARIA SCALA isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri care nu tin de de vointa sau posibilitatile companiei, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere.

Ridicarea personala din cofetarie a produselor comandate online este gratuita, indiferent de suma comenzii. Nu se percepe nicio taxa de procesare in acest caz.

Semnarea in documentele legale ce insotesc comanda reprezinta acceptul dvs. si conformitatea comenzii. Va rugam sa verificati conformitatea comenzii inainte de a semna. Reclamatiile ulterioare nu pot fi luate in considerare.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, produsele alimentare achizitionate  NU pot fi returnate sau inlocuite.

Contact

0359 459 730
0747 453 828

contact@cofetariascalaoradea.ro

Oradea, Meziadului 14

Luni - Duminica 08:00 - 20:00

Comenzile se fac până la ora 16. Orar de livrare: 09 - 17, de luni până sâmbătă. Duminica nu se fac livrări.

Tel: +40 742 158 665
Email: contact@cofetariascala.ro
Adresa: Oradea, Meziadului 14
Orar: Luni - Duminica 08:00 - 22:00