Povestea noastră

Deschisa in 7 Noiembrie 1990, Cofetaria SCALA este una din primele cofetarii ce au debutat in Oradea, intr-o locatie centrala pe Bulevardul Decebal, o zona foarte tranzitata inca de pe atunci.

Recunoscuta pentru produsele traditionale, retetele originale si dulciuri ca la mama acasa, cofetaria produce in laboratoarele proprii tot dulcele necesar pentru evenimentele importante din viata noastra, si anume: torturi si prajituri pentru nunti, botezuri, onomastici sau alte evenimente private sau corporate.

Ne mandrim sa mentionam ca in 2015 am devenit parteneri Carrefour Market, iar in 2020 am mai adaugat la lista de parteneri si pe Carrefour Market, Mega Image si La Doi Pasi precum si alte magazine locale.

Datorita parerilor pozitive primite din partea clientilor multumiti de calitatea produselor, am decis in 2016 sa construim o locatie noua, moderna, adaptata noilor tendinte, dar si altor categorii de clienti ca pana atunci. Drept urmare in Februarie 2018 s-a deschis Cofetaria SCALA Iosia.

Oferim clientilor produsele traditionale cum ar fi Amandina, Eclerul sau Savarina, toate prelucrate cu materii prime de cea mai buna calitate, dar si produse diversificate pentru toate gusturile si preferintele clientilor din toate categoriile de varste.

Incercam sa oferim tuturor sortimente diversificate de torturi, prajituri, tarte, patiserie, miniprajituri, cozonaci sau baigli , precum si asistenta pentru orice tip de comanda personalizata.

Intrucat deviza Cofetariei SCALA este „Gustul amintirilor dulci”, ne propunem sa imbunatatim in permanenta calitatea produselor noastre si sa diversificam cat de mult gama de produse pentru a satisface si cele mai exigente gusturi astfel incat sa oferim intr-adevar doar amintiri dulci.

 

 

PARTENERI

Contact

0359 459 730
0747 453 828

contact@cofetariascalaoradea.ro

Oradea, Meziadului 14

Luni - Duminica 08:00 - 20:00

Comenzile se fac până la ora 16. Orar de livrare: 09 - 17, de luni până sâmbătă. Duminica nu se fac livrări.

Tel: +40 742 158 665
Email: contact@cofetariascala.ro
Adresa: Oradea, Meziadului 14
Orar: Luni - Duminica 08:00 - 22:00