Szállítás

Rendelési program:

Hétfő – szombat : 10:00 – 17:00 (az Ön által a megrendelés leadásakor kiválasztott időkereten belül)

A fenti ütemterv szerint tudunk szállítani.
A szállítások a megrendelés regisztrálásakor rendelkezésre álló órák/napok szerint foglalhatók.

A szállítások speciális hűtőkocsikkal történnek, amelyeket az engedélyezett ellenőrző intézmények engedélyeztek.

A szállítási költség 10 lej az A zónában (a nagyváradi átvételi ponttól (Nagyvárad, Meziadului utca 14. szám) 10 km távolságig); 50 lej a B zónában (a nagyváradi átvételi ponttól (Nagyvárad, Meziadului utca 14. szám) 25 km távolságig). 50 lej alatti rendelés esetén kérjük, adja le rendelését átvétellel bármelyik SCALA Cukrászdában.

A SCALA Cukrászda kézbesítője egy kézbesítési kísérletet tesz a kiválasztott időintervallumon belül. Ha nem találják a megadott címen, vagy nem válaszol 2 telefonhívásra és 1 sms-re, a szállítás a SCALA COFETARIA-ra történik str. Meziadului, nr.14, Oradea (Nagyvárad), amelyet aztán meghívjuk Önt, hogy személyesen vegye át a telephelyünkön. Ezt SMS-ben jelentjük be. A fenti esetben a szállítási díjat, ha van ilyen, NEM térítjük vissza, mivel az összeg a járművezető kezdeti utazását fedezi.

Az Ön megrendelését szigorúan a termékek érvényességi idején belül tartjuk meg üzletünkben. Amennyiben nem jelenik meg a termékek átvételére, a megrendelés törlésre kerül, és annak értéke NEM téríthető vissza.

Ha olyan időpontban választotta a kiszállítást, amikor szállítási kapacitásunk már teljesen foglalt, a SCALA Cukrászda munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egy másik, a legközelebbi szabad időpontra ütemezze át a kiszállítást.

Ha nem ért egyet az átütemezéssel, a megrendelést töröljük, és a pénzt 5 munkanapon belül teljes egészében visszautaljuk a számlájára.

Az olyan napok/időszakok esetében, amikor nagyon sok megrendelés érkezik, valamint amikor a forgalmi vagy időjárási körülmények akadályozzák a szállítási folyamatot, a SCALA COFETARIA fenntartja a jogot a szállítási idő meghosszabbítására. Az ilyen késedelmekért, amelyek a vállalat ellenőrzési körén vagy lehetőségein kívül esnek, a vállalat nem tehető felelőssé.

Az online megrendelt termékek személyes átvétele a rendelés összegétől függetlenül ingyenes. Ebben az esetben nem számítanak fel feldolgozási díjat.

Az Ön aláírása a megrendelését kísérő jogi dokumentumokon az Ön elfogadását jelenti. és a parancsok betartása. Kérjük, aláírás előtt ellenőrizze a megrendelés megfelelőségét. Későbbi panaszok nem vehetők figyelembe.

A termékek visszaküldése

A hatályos jogszabályok szerint a megvásárolt élelmiszereket NEM lehet visszavinni vagy kicserélni.

Kapcsolat

0359 459 730
0747 453 828

contact@cofetariascalaoradea.ro

Nagyvárad, Meziadului 14

Hétfő - vasárnap 08:00 - 20:00

A megrendeléseket 16 óráig fogadják. Szállítási idő: 9-17 óra, hétfőtől szombatig. Vasárnap nincs szállítás.

Tel: +40 742 158 665
E-mail: contact@cofetariascala.ro
Cím: Oradea, Meziadului 14
Nyitva tartás: Hétfő - vasárnap 08:00 - 22:00