A mi történetünk

Az 1990. november 7-én megnyitott SCALA Cukrászda az egyik első cukrászda, amely Nagyváradon indult, központi helyen, a Decebal körúton, amely azóta is forgalmas terület.

A hagyományos termékeiről, eredeti receptjeiről és az otthonról származó édességekről ismert pékség saját laboratóriumaiban gyártja az életünk fontos eseményeihez szükséges édességeket, nevezetesen: tortákat és süteményeket esküvőkre, keresztelőkre, születésnapokra vagy más magán- és vállalati rendezvényekre.

Büszkén említjük, hogy 2015-ben Carrefour Market partnerek lettünk, 2020-ban pedig a Carrefour Market, a Mega Image és a La Doi Pasi, valamint más helyi üzletek is felkerültek partnereink közé.

A termékek minőségével elégedett vásárlóktól kapott pozitív visszajelzések miatt 2016-ban úgy döntöttünk, hogy új, modern, az új trendekhez igazodó, de a korábbiakhoz hasonlóan más vásárlói kategóriákhoz is igazodó telephelyet építünk. Ennek eredményeként 2018 februárjában megnyílt a SCALA Iosia cukrászda.

Vásárlóinknak olyan hagyományos termékeket kínálunk, mint az Amandina, az Eclerul vagy a Savarina, amelyek mindegyike a legmagasabb minőségű alapanyagokból készült, de emellett változatos termékeket is kínálunk minden ízlés és minden korosztály számára.

Igyekszünk mindenkinek változatos választékot kínálni süteményekből, tortákból, tortákból, tortákból, süteményekből, mini tortákból, tortákból vagy baigliből, valamint segítséget nyújtunk bármilyen egyedi megrendeléshez.

Mivel a SCALA Cukrászda mottója „Az édes emlékek íze”, célunk, hogy folyamatosan javítsuk termékeink minőségét és a lehető legnagyobb mértékben diverzifikáljuk a termékkínálatot, hogy a legigényesebb ízlést is kielégítsük, hogy valóban csak édes emlékeket kínálhassunk.

 

 

PARTNERS

Kapcsolat

0359 459 730
0747 453 828

contact@cofetariascalaoradea.ro

Nagyvárad, Meziadului 14

Hétfő - vasárnap 08:00 - 20:00

A megrendeléseket 16 óráig fogadják. Szállítási idő: 9-17 óra, hétfőtől szombatig. Vasárnap nincs szállítás.

Tel: +40 742 158 665
E-mail: contact@cofetariascala.ro
Cím: Oradea, Meziadului 14
Nyitva tartás: Hétfő - vasárnap 08:00 - 22:00