Feltételek és kikötések

A SCALA DANIA SRL online élelmiszereket értékesít cf. art. 9 százalék. A GEO 99/2000. sz. dokumentum 4. pontja.

Az oldal használata az adatvédelmi irányelvek és az alábbi feltételek elfogadását jelenti.

Kérjük, hogy a www.cofetariascalaoradea.ro weboldalon keresztül elérhető anyagok, információk, termékek vagy szolgáltatások használata előtt figyelmesen olvassa el az ezen az oldalon meghatározott felhasználási feltételeket. A www.cofeta riascalaoradea.ro oldalra való belépéssel Ön elfogadja, korlátozás és korlátozás nélkül, a jelen felhasználási feltételeket. Ha nem fogadja el ezeket a feltételeket, kérjük, hagyja el a www.cofetariascalaoradea.ro oldalt. A Webhely, a Webhelyen vagy a Webhelyen kínált szolgáltatások vagy funkciók, illetve a Webhely tartalma bármilyen módon történő használatával, megtekintésével, továbbításával, megőrzésével, tárolásával és/vagy használatával Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott valamennyi feltételt, és lemond a jelen Megállapodásban foglalt kétértelműségre vagy hibára való hivatkozás jogáról.

A webhely tulajdonosának azonosító adatai

Domain tulajdonosa

cofetariascalaoradea.ro

és a weboldal tartalma

www.cofetariascalaoradea.ro

(a továbbiakban a „weboldal”):


SCALA SCALA DANIA SRL


Székhely:
Str. Meziadului, nr.14, Oradea, Bihar, Románia


CUI:
RO 33613346

No. inreg. ONRC: J5/1425/2014

Telefon:
0359 459 730 / 0747 453 828


E-mail:
contact@cofetariascala.ro

A honlapon közzétett információk szerzői joga

A cofetariascalaoradea. ro weboldal teljes tartalma – képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, webgrafikák, e-mailek, szkriptek, programok és egyéb adatok – a Társaság és beszállítói tulajdonát képezik, és a szerzői jogok védelméről szóló törvény (8/1996. sz. törvény), valamint a szellemi és ipari tulajdonról szóló törvények által védettek. A fent felsorolt elemek bármelyikének a Társaság hozzájárulása nélküli felhasználása a törvény szerint büntetendő. A szerzői jogi törvények értelmében, ha bizonyos szellemi jogok megsértését észleli, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a office@cofetariascalaoradea.ro címen.

Ez az oldal, beleértve minden egyes modulját, a SCALA Cukrászda bejegyzett tulajdonát képezi. Ez a weboldal és a weboldalon bemutatott tartalom nem másolható, reprodukálható, újra közzétehető, feltölthető, közzétehető, módosítható, továbbítható vagy terjeszthető a SCALA DANIA SRL engedélye nélkül. Az oldal és/vagy az oldalon található anyagok jogosulatlan használata sértheti a szerzői jogokat, a védjegyeket, a szellemi tulajdonjogokat és egyéb törvényeket. Meg kell őriznie az anyagokban található szerzői jogi és védjegybejelentéseket, beleértve minden más tulajdonosi bejelentést is. Ezen anyagok használata bármely más weboldalon vagy más számítógépes hálózatban tilos.

Eltérő rendelkezés hiányában minden név, logó, védjegy, szolgáltatási védjegy, kereskedelmi név a SCALA DANIA SRL tulajdonát képezi, és előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül senki sem használhatja fel semmilyen célra.

Meghatározások:

„COFETARIA SCALA cukrászda”: az a hely, ahol a COFETARIA SCALA termékeket árusítják, állandó helyszínek, beleértve a bevásárlóközpontokban található szigetszerű üzlethelyiségeket is.

„SCALA CONFECTIONERY termékek”: a saját laboratóriumunkban előállított, magas színvonalú sütemények, torták, eclair, choux, szezonális termékek.

A www.cofetariascalaoradea.ro weboldal a SCALA DANIA SRL tulajdona, és a weboldal teljes tartalma a szerzői jogvédelemről szóló törvény védelme alatt áll.

A www.cofetariascalaoradea.ro használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A COFETARIA SCALA fenntartja a jogot, hogy a feltételeket bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa, ezért kérjük, rendszeresen ellenőrizze a feltételeket a változások miatt. Ha a jelen Megállapodás bármely módosítását követően továbbra is használja a Webhelyet, az azt jelenti, hogy Ön elfogadja a módosításokat.

A képek csak bemutatási célokat szolgálnak.

Az online áruházban található termékek a rendelkezésre állás függvényében kerülnek értékesítésre. Nem igényelhető kártérítés, ha a megrendelést indokolt okokból nem lehet teljesíteni (pl.: a termék készlethiánya, esetleges megjelenítési hiba stb.). Ezekben az esetekben a SCALA OFFICE a lehető leghamarabb értesíti a vásárlót a problémáról, és a kifizetett összeget 5 munkanapon belül teljes egészében visszatéríti.

A COFETARIA SCALA cukrászati termékek eltarthatósági ideje 48 óra.

A COFETARIA SCALA termékek a törvény által előírt higiéniai és egészségügyi feltételek betartásával készülnek.

A COFETARIA SCALA termékek allergén hatású összetevőket vagy azok nyomait tartalmazhatják: glutén, tojás és tojásszármazékok, tej és tejtermékek, földimogyoró és mogyorószármazékok, diófélék, búzát tartalmazó gabonafélék és búzaszármazékok. A gyártási folyamat miatt nem tudjuk kizárni az allergének jelenlétét egyik termékünkben sem.

Megrendelés leadása és elfogadása

A megrendeléseket kizárólag az online shopon keresztül lehet leadni. Kétféle módon veheti át rendelését: kiszállítással vagy a COFETARIA SCALA cukrászdák egyikében történő átvétellel.

A megrendelés leadásával a vásárló automatikusan elfogadja a jelen általános szerződési feltételeket.

Fizetési módok

A fizetés kizárólag online, bankkártyával történik, függetlenül attól, hogy a kiszállítási opciót választja, vagy úgy dönt, hogy átveszi a rendelését a cukrászdánkban. A fizetési platform a mobilpay.ro

Megrendelés feldolgozása

A megrendelés minimális feldolgozási ideje 24 óra.

A termékek szállítása és átvétele

A szállítások speciális hűtőkocsikkal történnek, amelyeket az engedélyezett ellenőrző intézmények engedélyeztek.

A szállítási költség 10 lej az A zónában (a Nagyvárad, Meziadului utca 14. szám alatti kézbesítési pontunktól számított 10 km távolságig); 50 lej a B zónában (a Nagyvárad, Meziadului utca 14. szám alatti kézbesítési pontunktól számított 25 km távolságig) és ingyenes, ha a rendelés értéke meghaladja a 300 lejt. 50 lej alatti rendelés esetén kérjük, adja le rendelését átvétellel bármelyik SCALA COFETARIA cukrászdában.

A szállítások naponta 10:00-17:00 között történnek, az Ön által választott időpontban. válassza ki a megrendelés leadásakor. A SCALA Cukrászda kézbesítője egy kézbesítési kísérletet tesz a kiválasztott időintervallumon belül. Ha nem találják a megadott címen, vagy nem válaszol 2 telefonhívásra és 1 sms-re, a szállítás a SCALA COFETARIA-ra történik str. Meziadului, nr.14, Oradea (Nagyvárad), amelyet aztán meghívjuk Önt, hogy személyesen vegye át a telephelyünkön. Ezt SMS-ben jelentjük be. A fenti helyzetben a szállítási díjat, ha van ilyen, NEM térítik vissza, az összeg a járművezető kezdeti utazását fedezi.

Az Ön megrendelését szigorúan a termékek érvényességi idején belül tartjuk meg üzletünkben. Amennyiben nem jelenik meg a termékek átvételére, a megrendelés törlésre kerül, és annak értéke NEM kerül visszatérítésre.

Ha olyan időpontban választotta a kiszállítást, amikor szállítási kapacitásunk már teljesen foglalt, a SCALA Cukrászda munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egy másik, a legközelebbi szabad időpontra ütemezze át a kiszállítást.

Ha nem ért egyet az átütemezéssel, a megrendelést töröljük, és a pénzt 5 munkanapon belül teljes egészében visszautaljuk a számlájára.

Az olyan napok/időszakok esetében, amikor nagyon sok megrendelés érkezik, valamint amikor a forgalmi vagy időjárási körülmények akadályozzák a szállítási folyamatot, a SCALA COFETARIA fenntartja a jogot a szállítási idő meghosszabbítására. Az ilyen késedelmekért, amelyek a vállalat ellenőrzési körén vagy lehetőségein kívül esnek, a vállalat nem tehető felelőssé.

Az online megrendelt termékek személyes átvétele a rendelés összegétől függetlenül ingyenes. Ebben az esetben nem számítanak fel feldolgozási díjat.

Az Ön aláírása a megrendelését kísérő jogi dokumentumokon az Ön elfogadását jelenti. és a parancsok betartása. Kérjük, aláírás előtt ellenőrizze a megrendelés megfelelőségét. Későbbi panaszok nem vehetők figyelembe.

A termékek visszaküldése

A hatályos jogszabályok szerint a megvásárolt élelmiszereket NEM lehet visszavinni vagy kicserélni.

Kapcsolat

0359 459 730
0747 453 828

contact@cofetariascalaoradea.ro

Nagyvárad, Meziadului 14

Hétfő - vasárnap 08:00 - 20:00

A megrendeléseket 16 óráig fogadják. Szállítási idő: 9-17 óra, hétfőtől szombatig. Vasárnap nincs szállítás.

Tel: +40 742 158 665
E-mail: contact@cofetariascala.ro
Cím: Oradea, Meziadului 14
Nyitva tartás: Hétfő - vasárnap 08:00 - 22:00